mohammad3000 پرتوشناس ارشد وضعيت:
آفلاين 25 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 24 امتياز: 863
تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 13 دي ماه ، 1388 19:19:14
موضوع مطلب: بازار کار در ایران و جهان
به نام خدا
سلام
1-بین گرایش چرخه سوخت و راکتور و پرتو ها به ترتیب کدام یک در کشور ایران بازار کار بهتر دارند؟؟؟؟؟
2-کدام یک بهتر جذب سازمان انرژی اتمی می شوند؟؟؟؟
3- اگر بخواهیم برای کار به کشور های دیگر برویم در کشورهای دیگر کدام یک را ترجیه می دهند و پذیرش بهتر ی دارد؟؟؟؟؟
سوال اخر برایم خیلی مهم است
منتطرم
ممنون
نويسنده
پيغام
navid مدیر کل سایت وضعيت:
آفلاين 13 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 257 امتياز: 28971
تشکر کرده: 46 تشکر شده 38 بار در 36 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
دوشنبه، 14 دي ماه ، 1388 19:22:12
موضوع مطلب:
با سلام
تا برای بورس شدن رشته راکتور در مقطع دکتری بهتر بورس می شود چون در گروه های فیزیک دارای مقبولیت است.
در سازمان انرژی اتمی نیز به فرض پذیرش، تصور نمی کنم تفاوت چندانی بین این دو گرایش وجود داشته باشد.
بنده تا به حال کسی را ندیده و یا از کسی نشنیده ام که در زمینه این دو رشته در کشورهای دیگرمشغول به کار شود. در نتیجه ترجیح دادن هرکدام مبهم است. _________________
hastr کاربر جدید وضعيت:
آفلاين 27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1 امتياز: 14
تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 12:18:41
موضوع مطلب:
سلام خواهش میکنم مهندسی پرتو پزشکی رو کمی بازتر توضیح بدید؟ تو بیمارستان چیکار میکنن تو سازمان اتمی چی؟
نويسنده
پيغام
navid مدیر کل سایت وضعيت:
آفلاين 13 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 257 امتياز: 28971
تشکر کرده: 46 تشکر شده 38 بار در 36 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 22:26:45
موضوع مطلب:
hastr مي نويسد:
سلام خواهش میکنم مهندسی پرتو پزشکی رو کمی بازتر توضیح بدید؟ تو بیمارستان چیکار میکنن تو سازمان اتمی چی؟
سلام
در بیمارستان ها به عنوان فیزیست درمان، مسئول فیزیک بهداشت یا مهندس دستگاه شتابدهنده خطی در بخش رادیوتراپی و در سازمان انرژی اتمی در بخش های مختلفی همچون تولید رادیودارو ها و رادیوایزوتوپ ها در سیکلوترون کرج و یا در قسمت های مرتبط با فیزیک بهداشت مشغول به کار می شوند. _________________